Deviren’den karla mücadele çalışmalarına yerinde inceleme
Bursa, 2 Ocak (Hibya) - Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, etkili olan kar yağışı sürecinde ilçenin yüksek rakımlı mahallelerinde yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.
Bursa, 2 Ocak (Hibya) - Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, etkili olan kar yağışı sürecinde ilçenin yüksek rakımlı mahallelerinde yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.
Güvenli, Hamidiye, Şükriye, Umurbey, Manastır, Hisar ve Fındıcak mahallelerini ziyaret eden Başkan Deviren, saha çalışmaları kapsamında ekiplerin yürüttüğü faaliyetleri denetleyerek karla mücadeleye ilişkin planlamaları değerlendirdi. Ziyaretlerde, ihtiyaç duyulan çözümlerin hızla hayata geçirilmesi için talimatlar verildi.
Saha incelemeleri sırasında belediye ekipleriyle bir araya gelen Başkan Deviren, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da görüşerek talep ve önerileri dinledi. Yapılan çalışmalar sayesinde Gemlik genelinde tüm yolların ulaşıma açık olduğu, belediye ekiplerince yaklaşık 300 ton tuzlama çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.
Sabah saat 07.00’den itibaren ekiplerin sahada büyük bir özveriyle görev yaptığını belirten Başkan Deviren, kış şartlarında vatandaşların günlük yaşamının aksamaması için belediyenin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.
Başkan Şükrü Deviren, karla mücadele sürecinde emek veren başta saha personeli olmak üzere mahalle muhtarlarına ve başkan yardımcılarına teşekkür ederek, çalışmaların planlı ve koordineli bir şekilde devam edeceğini ifade etti.
Hibya Haber Ajansı© Copyright 2026 balondunya.com Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.